Automaattinen runko-runko-kone

Automaattinen runko-runko-kone

Tämä on laadukas ja kestävä runko-oikaisukone, joka on suunniteltu niin, että se täyttää täysikokoisen tai yksirunkoisen ajoneuvon, jossa on 3600 kg.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Auto runko runko FA-2


Tämä on laadukas ja kestävä runko-oikaisukone, joka on suunniteltu niin, että se täyttää täysikokoisen tai yksirunkoisen ajoneuvon, jossa on 3600 kg.

FA2.jpg横 .png

Ominaisuudet:


1. Laiturilla on korkea lujuus ja hyvä laatu, koska se on yhdistetty suorakulmaisella teräsputkella ja korkealaatuisella teräslevyllä hiilidioksidihitsauksen avulla. Kaikki materiaalit ovat kansallisia standardituotteita.

2. Kaikki osat käsitellään räjäytystyökalulla hitsausjännityksen karkaamiseksi ja pintajännityksen lisäämiseksi, mikä parantaa maalausliitoksen

3. Torni on 360 ° vapaasti ja joustavasti liikutettavissa. Sylinteri toimii pystysuorassa ilman komponentteja, sillä se on voimakas ja tarkka vetovoima

4. Hyvä hydraulijärjestelmä on tehokas ja antaa sille pitkän käyttöiän ja matalan vikaantumisen.

5.Vaihtoehtoisesti voidaan valita erilaisia korkean tarkkuuden mittausjärjestelmiä. Uusin kehysdata käsikirja, joka koostuu erilaisista autojen malleista, on kiinnitetty helposti huollon aikana.

6. Korkealaatuinen ketju (T8) ja taotut metallilevytyökalut (45 #) ovat helppoja ja kätevä käyttää pitkiä käyttöiän ajan.

7. Voimakkaasti tarvittavia osia, kuten torniohjausrengas, päätappi ja torni takakansi, hyväksyvät inblock-valon, jotta varmistetaan korkea lujuus ja muodonmuutosvastus.

8. Päävaimennin voi kiinnittää aseman ja kiinnittää autojen nopeasti tarkasti ja lujasti ja monta kappaletta kuten bens, bmw, volvo ja honda voit valita.

9. Sopii keskikokoisten tai pienien autojen huoltoon.

横 .png

Tekniset tiedot:

Työtason pituus: 5190mm

Työtason leveys: 2120 mm

Työtason korkeus: 570 mm

PURKAMALLISUUS: 95KN

ILMANSUOJELUVAIHTO: 0,6-0,8 MPa

SÄILYTYKSEN RADIUS: 360 °

MAX LOAD: 3600KG

Bruttopaino: 2300 kg


横 .png

Työkalupakki

blob.png

横 .png

Valinnaiset osat

blob.png

blob.png

Hot Tags: auto runko runko kone, Kiina, valmistajat, toimittajat, tukku, OEM

Tutkimus

You Might Also Like