Kattilalaitteiston hydrauliikan käyttömahdollisuus

- Feb 03, 2018-

Hydraulinen nosturi voi käyttää monia käyttötarkoituksia voimalaitosrakenteessa, mukaan lukien höyrykoneen runko ja apukoneen asennus, kattilan apulaitteisto ja niin edelleen, nyt jotkut tehtaat käyttävät sitä myös kattilan rungon lämmityspinnan asennuksessa.


Viime vuosina lämpövoimalaitosyksikön asteittainen laajamittainen, korkean parametrin suuntakehitys samanaikaisesti, koska veneiden laatuvaatimus pyrkii parantamaan täydellisyyttä, kausihakemus on nopeampaa ja tehokasta, jotkut perinteiset työkalut ja rakentaminen menetelmä ei jo voi tyydyttää nykyistä rakentamisen rytmiä. Hydraulisten nostimien kohtuullinen käyttö lisää kattilan asennuksen turvallisuutta ja luotettavuutta, parantaa kattilan asennuksen tehokkuutta, vähentää henkilöstön panosta ja vähentää kustannuksia. Tällä hetkellä joissakin suurissa yksiköissä on hydrauliliittimiä laajalti käytetty rumpuasennuksessa, lämmityspinnan asennus, jäykkä palkkiasennus, suurten savukaasuputkien asennus jne., Ovat hyviä tuloksia.


Voidaan havaita, että kattilalaitteiston hydrauliliitännällä on erittäin laaja-alaiset näkymät, kun tekniikan kehittyminen, kattilakäytön valmistusmenetelmien ja työkalujen käyttö ovat suurempia vaatimuksia, hydraulisten liittimien käyttö rakennusalan apuvälineenä on turvallisten, luotettavien ja tehokkaiden etujen verrattuna perinteisiin nostolaitteisiin verrattuna epäilemättä suurempi etu.