Automaattinen pesukonemarkkinat

- Feb 27, 2019-

Autonpesukoneiden syntyessä autojen pesu ei ole enää suuri tehtävä. Sen kätevä vertailukelpoiset alhaiset kustannukset siirtävät ihmisten suosimista saada autonsa pestä vähemmän.


Automaattinen autopesu / kosketukseton autonpesu on prosessi, jossa käytetään vesi- ja puhdistusratkaisuja auton pesemiseen automaattisesti ilman ihmisen työvoimaa auton pesemiseen. Tässä prosessissa suihkutetaan auton voimakkaita vesisuihkuja ja voimakkaita pesuaineita sen puhdistamiseksi ja pesemiseksi. Ajaminen, kuorinta, räjähdys, huuhtele vahaa, kuivaa ja kosketus on vaiheet, joiden kautta auton on mentävä autopalvelun aikana.


Automaattinen autopesu on edullisempi kuin manuaalinen pesu ajoneuvon ulkopinnan suojaamisen kannalta, koska se sisältää tietyn menettelyn ja tarjoaa johdonmukaisia tuloksia. Ajoneuvojen lisääntyvä käyttö maastossa käytettäviin sovelluksiin, joissa ajetaan ajoneuvossa äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, vaatii perusteellista autonpesua.


Automaattinen pesujärjestelmä tarjoaa lukuisia etuja; sillä ei kuitenkaan ole käsikäyttöisen autonpesun henkilökohtaista hoitoa ja inhimillistä kosketusta. Jos kone ei toimi, kone ei pysty korjaamaan itseään, koska prosessi on täysin automatisoitu. Jos käyttäjä ei huomaa koneen toimintahäiriötä, se todennäköisesti vahingoittaa autoa. Esimerkiksi pyörivät harjat voivat alkaa pyöriä liian karkeasti, mikä aiheuttaa huomattavia pyörteitä ja ikkunoiden naarmuuntumista. Tämän odotetaan haittaavan automaattisen autopesun markkinoita ennustejakson aikana.