Autojen hissien tyypit

- Feb 20, 2019-

Automotive Lifts Styles

diffrent types of automotive lifts

Autonostimet ovat eri muotoja ja kokoja. Mikä on parempi, riippuu työstä, olosuhteista ja sijainnista, jossa hissi on tarkoitus käyttää. Monet auto-hissit yrittävät täyttää kaikenlaisia autojen korjauksia, mutta kullakin on oma etunsa.


Jos käytät kodin korjaamoa, ja korjaat oman auton, klassisen auton tai ystäväsi auton, saat saamasi hissin täysin eri budjetissa kuin autoteollisuudelle suunniteltu. Laitteiden laatu, huoltovaatimukset ja kapasiteetti vaihtelevat yhtä laajasti kuin kustannukset. Tarkoituksena on, että sinun ei tarvitse teollista hissiä, jos aiot vain kotikäyttöön. Jos aiot käyttää autohissiä ammattitaitoisesti, sinun on hankittava hissi, joka kestää ja on rakennettu tähän tarkoitukseen. Kotihissi ei leikkaa sitä pitkällä aikavälillä.


1. Neljätoista autojen hissiä

Tämä on pyörän kytkentätyyppinen automaattinen nosto, joka tunnetaan myös kohdistustyyppinä.

Neljän postin autonostimet ovat yleisin autoteollisuuden korjausratkaisu. Neljän viran antaman lisätuen ansiosta nämä hissit ovat tiedossa olevan tukevampia kuin vastapuolet, kaksipuoliset hissit.

Jotkut neljän postin kotikäyttöiset hissit eivät vaadi lattiaan ankkurointia. Niitä voidaan tarvittaessa siirtää suhteellisen helposti valmistajan toimittamien pyörien avulla. Tämä tekee niistä suositun vaihtoehdon joillekin harrastajille ja kodin omistajille, koska heidän sijoittelunsa ei ole "asetettu konkreettisiksi" ja niitä voidaan aina siirtää tilapäisesti tarvittaessa. Niitä voidaan käyttää myös varastointiin esimerkiksi silloin, kun pinotaan kaksi autoa yhteen paikkaan.

Neljän postin hissit hinnoitellaan tavallisesti hieman korkeammiksi kuin kaksi jälkikäyttöistä hissia, koska niiden valmistuksessa on käytetty ylimääräisiä mekaanikkoja ja materiaaleja.


2. Kaksipostiautot

Kaksipuoliset hissit ovat myydyimpiä "runkoon tarttuvia" hissejä. Niitä suositellaan "ajo-läpi" autotalli ratkaisu - ajaa se, nosta se, korjaa se, aseta se alas ja aja ulos.

Markkinoilla on kaksi tyyppistä kaksoissuoritinta: symmetriset hissit ja epäsymmetriset hissit.

He molemmat toimivat hyvin. Symmetrisen kaksipylväisen hissin ollessa kyseessä on kuitenkin huolehdittava siitä, että auton ovia ei törmätä, kun ajoneuvo on ajettu hissin paikalle. Saatavilla on vain niin paljon tilaa, että ovet avautuvat kirjojen väliin. Se ei todellakaan ole ongelma, jos saat varoituksen siitä, mitä tapahtuu, kun työskentelet hissin kanssa. Markkinoilla on myös laajempia symmetrisiä kahden jälkeisiä hissejä, jotka käsittelevät tätä ongelmaa.

Epäsymmetriset hissit on suunniteltu erityisesti käsittelemään auton ovien vahingossa piilottamista. Niiden pylväitä on kierretty kolmenkymmenen asteen kulmassa toisistaan ja etuvarret ovat lyhyempiä kuin selkänojat - tämä tasapainottaa auton painon jakautumista, joten sinun ei tarvitse huolehtia ovien hammastuksesta (pysäytät auton noin yksi kolmasosa tapauksesta, vastakohtana virtojen puoliväliin - poistamalla auton ovi-dent-oireyhtymä).

Kaiken kaikkiaan kahden postin autonostimen suurin etu on se, että se toimii halvemmalla kuin nelijalkainen hissi ja tarjoaa silti täyden pääsyn pyöriin (sekä muuhun auton koriin).


3. Automotive-saksilavat

Saksilavat on nimetty sellaisiksi, että ne nostavat ajoneuvoja, joissa on harmonikkamainen mekanismi kiitotien alla; X: n metallirunko on liitetty nostamaan alustaa, johon ajoneuvo seisoo.

Saksilavat ovat monissa eri kykyissä ja korkeuksissa sekä koti- että ammattikäyttöön tarkoitetuissa autokorjaamoissa, ja ne pystyvät nostamaan hyvin raskaita ajoneuvoja. Alhaisesta kolmen jalan korkeudesta siihen asti. Ne on rakennettu sekä pyörän että rungon kiinnitysmalleina.

Kun saksilukkoa ei ole laskettu alas ja käytössä, se on paljon miellyttävämpi silmälle kuin sitten neljän pylvään nosto, koska se kutistuu itse maahan.


4. Kannettavat autonostimet

Avaruus on aina ongelma, ja silloin kannettavat autonostimet tulevat sisään. Haluatko pakata hissin pois, kun olet lopettanut auton? Sitten se on kannettava autonostin, jonka jälkeen olet.

Kannettavat automaattiset hissit ovat tehokas ratkaisu koti- tai pienyrityksille. Niillä on rajoitettu nostokapasiteetti, joten jos niitä käytetään liiketoimintaan, muista, että ne eivät voi nostaa suurempia, raskaampia ajoneuvoja. Muista tarkistaa näiden hissien kapasiteetti niiden käyttötarkoituksiin.

5. Sarakkeenostimet

Liikkuvat kolonninostimet ovat pyöränostimia. Pyöritätkö pylvässi pyörän avulla (jokaisen ajoneuvon pyörän päälle), ja ne nostavat autosi samanaikaisesti tasaisen hissin ajaksi. Jokainen pylväs on täysin erillinen yksikkö, ja kun se on asetettu jokaiselle pyörälle, nosta ajoneuvoa yhdessä. Nämä yleensä raskaat hissit eivät ole tyypillinen asunnonvalintasi.

6. Automaattiset hissit

Autojen ja kuorma-autojen nostolaitteiden standardi oli monien vuosien ajan autoalustat. Paras ominaisuus on, että voit pitää ne alhaisina korjauslaitoksen lattialla, kun niitä ei käytetä.

Suunnittelusta riippuen maanpäälliset automaattihissit voivat olla joko runko tai pyörä.

Maanpuoleiset automaattiset hissit ovat yleensä kalliimpia kuin muut hissit, ja myös laitoksen kustannukset on otettava huomioon.

7. Kohdista Auto Lift

Tasausautonostimessa on kiitotiet, jota ajoneuvo ajetaan. Se on erityinen hissi, koska siinä on lisäominaisuuksia, jotka helpottavat autojen ja kuorma-autojen kohdistuspalvelujen suorittamista. Kiitotielle on rakennettu erityisiä kääntö- ja luistolevyjä, jotta pyörät voivat kääntyä helposti ilman vastusta. Tämä on hissityyppiä, jota kutsutaan myös "pyörän kytkentäostoksi".

On olemassa kaksi erilaista hissityyppiä - saksilava ja nelipylväs.


8. Pysäköintihissit

Julkinen tai yksityinen pysäköintialue hyötyy pysäköintihissistä. Ajatuksena on, että kaksi autoa voi asentaa yhden pysäköintitilan, jossa on riittävästi pystysuoraa tilaa. Nämä hissit ovat pienempiä kuin nelipylväiset hissit, koska ne käyttävät yleensä yhtä tai kahta pylvästä ja niillä on auton alla oleva nostolava, joka estää nesteiden vuotamisen sen alle pysäköityyn ajoneuvoon; siksi näitä hissejä ei voi käyttää auton korjaamiseen alhaalta.