Päivittäinen huolto menetelmä hydraulisylinterillä

- Feb 03, 2018-

Säiliön nesteen taso on aina pidettävä öljy mark estää öljypumppu tyhjennys keskilinja. Kun huoltoasemalla, öljyä suodatin epäpuhtauksien poistamiseksi uutta öljyä. Säännöllisesti käytettynä kahden kuukauden välein puhdistus öljynsuodatin, puoli vuotta puhdistaa säiliön ja korvata uutta öljyä.


Hydraulisylinterillä pumpun normaalin käyttölämpötilan 10 astetta - 50 astetta. Öljyn lämpötila on liian korkea, on vastattava jäähdytys toimenpiteet tai lopettaa pumppu, öljyn lämpötila on liian alhainen, otettava Lämmitys toimenpiteitä tai matalapaine toiminta parantaa öljyn lämpötila.


Ennen moottorin käynnistämistä on tarpeen muuttaa kääntämään venttiilin Lähi puoli. Kohta liikkuu useita kertoja, estää korkea paine pumpun ottamaan tyhjät, ilma poistetaan avulla.


Cho e työpainelectric pumppu ei koroteta mielivaltaisesti.


Suurpaineletkujen tehtaan koko 1,25 kertaa kertaa paine testata mitoitettu paine. Ikenet vanhenemisen takia käyttäjien olisi kiinnitettävä huomiota tarkastuksen kuuden kuukauden tarkastus. Kun testi tehdään kestämään vuoto, esille tai räjäytys olosuhteissa, on korvattava. Käyttää tulisi välttää alennukset teräviä mutkia, ja vaikka eikä pois letku lähellä estää räjäytys ravistaa ihmiset.