Jackin tärkeä rooli siltojen rakentamisessa

- Feb 03, 2018-

Taskun käyttöönoton jälkeen soveltamisala käytettiin asteittain kaikkiin elämänaloihin, joihin Jackin sillanrakentaminen oli valtava rooli.

Sillanrakennus laitteiden vaatimusten valinnassa on erittäin tiukka, ja nosturi täyttää vain sillanrakentamisen tarpeet. Jackin hydraulisylinterin laatu kykenee yleensä kestämään sillan oman painon, joten silta valitaan kun Jack. Ja sillanrakennuksessa on käytettävä tunkkia ja sillan synkronista nostotöitä, hydraulinen nosturi voi kestää sillan painon, joten kun Jackin ja sillan käyttö päivitetään synkronisesti, kun paras laite on tunkki. Sillan päivityksessä, jos sinun täytyy työskennellä useiden liittimien kanssa, on myös mahdollista käyttää vain PLC-ohjausta.


Kun silta on asetettu Jackin valintaan, on harkittava, voidaanko sillan paino tehdä Jack Bearin hydraulisylinteristä. Jos paino on yli tuhat tonnia, on tarpeen suunnitella Jackin ja laiturin välinen suhde. Tarve asettaa paras yhteys kahden rakenteen välillä, vähentää kitkaa kahden välillä, jotta he voivat auttaa toisiaan, pelata suurimman edun, rakentaa vankka silta.


Voidaan sanoa, että tikku ei ole korvaava sillanrakennuslaitteille, tosiasiassa ei vain sillan rakentamiseen, voimalaitokseen, koneiden valmistukseen, kaivostoimintaan, laivanrakennukseen ja muuhun teollisuuteen. Jack on tullut välttämätön auttaja, uskon, että Jackin jatkuvaa parantamista laajennetaan entisestään laajemman markkinatilan lisäämiseksi.