Apu järjestys hydraulisylinterillä

- Feb 03, 2018-

Ennen käyttöä on selvitettävä kunkin osan on normaalia pääasiassa tarkistaa mäntä, nivelet, korkeapaineinen letkut ja muualla onko öljyn vuoto.


Käyttö olisi noudatettava tiukasti päälinjaukset säännöksiä, Vältä erittäin suuri ylikuormitus tai nosto korkeus tai nostamalla vetoisuuden ylittäessä säännösten sylinterin alkuun tulee vakava öljyvahinko.


Paino valinta kohtalainen, kohtuullinen valikoima avainkysymys Jack pohja tulee olla tasainen, samalla ottamaan huomioon pehmeä ja kova maasto-olosuhteissa onko liner kova puuhun, tuleeko sileä, jottei laakeri häviävät NCE tai tilt.


Jack paino noston jälkeen paino on tuettava vakaasti aikaa materiaali.


Jos sinulla on pari jacks on samaan aikaan nosto lisäksi asianmukainen sijoittaminen jacks, on myös kiinnitettävä huomiota kaikissa jätkät kuormituksen on oltava tasapainoinen kiinnittää huomiota nopeuttaa synkronointi, estää aiheuttamat th paino nosto e tilt ja riskiä.


Kun käytät jack, hydraulinen sylinteri asetetaan ensin sitten hydraulinen pumppu öljypäästöjen-ruuvit on kiristetty ja sitten työ tehdä. Tehdä pudota, manuaalinen hydraulipumppu käsipyörällä vastapäivään hieman löysä männänvarsi hydraulisylinteri purku, männänvarsi se vähitellen pienenee. Muussa tapauksessa laskee liian nopeasti olla vaarallista.


Erottaminen tyyppi Jack käyttää kevään Palauta rakenne jälkeen nosto poistaa nopeasti, mutta ei voi käyttää liitäntäletku vedä jack.