Ilmahydrauliset tunkit - Ostajan opas

- Jul 03, 2019-

Tarvitsetko oikeat varusteet, onko nostettava klassinen auto, 60 tonnin kuorma-auto tai jopa bussi työskennellä nopeasti ja turvallisesti. Tässä on 6-vaiheinen opas oikean valinnan tekemiseksi:Vaihe 1: Tunnista, minkä tyyppinen ajoneuvo sinun on nostettava

Tarkista tarvittava nostokyky tarkistamalla ajettavien ajoneuvojen paino.

Markkinoilta löydät erilaisia jakkityyppejä, joilla on erilaiset kapasiteetit:


  • Käytä kevyissä ajoneuvoissa (autot, maastoautot, noukintrukit) vaunun nosturia, jonka nostokyky vaihtelee välillä 2–3 tonnia.


  • Raskaiden ajoneuvojen (kuorma-autot, linja-autot, maatalouden ja rakennusajoneuvot, ilma-alukset, työntölava-autot ...) käyttämiseksi käytettävä ilmahydrauliikan nostolaitetta, jonka nostokyky voi vaihdella 30 - 100 tonnista valmistajasta ja mallista riippuen.


2 tärkeää asiaa, jotka sinun pitäisi tietää nostokyvystä:

* Ilmahydraulisen nostimen nostokyky vaihtelee jokaisessa nostovaiheessa: 50 tonnin ilmahydrauliikan nostokyky vaihtelee tarvittavan nostokorkeuden mukaan 15-50 tonnista.


cq5dam.web.1600.1600副本

  • Ilma-hydraulista nosturia käytettäessä et nosta 100% ajoneuvon painosta, vaan välillä 1/4 - 1/2 ajoneuvosta (esim. Etupyörien vaihtamiseksi) ja 1/4 ajoneuvosta. Valitse laitteesi vastaavasti.


Vaihe 2: Varmista, että hydraulinen nosturi sopii korkeusvaatimuksiin

Ajoneuvojen alla oleva vapaa työtila pienenee joka päivä. Tästä syystä voit nyt löytää pienikokoisempia alueita varten kompakteja ilmahydrauliikan nostureita, joita kutsutaan myös “matalaprofiilisiksi”.

Joissakin muissa hydraulisissa tunkkeissa on jatkeet, joiden avulla voit pidentää enimmäiskorkeutta tiettyihin sovelluksiin.


  • 30T matalaprofiilinen versio linja-autoihin ja matalaprofiilisiin kuorma-autoihin

  • Mukana 50T-, 80T- ja 100T-mallit, jopa 24 tuumaa / 610 mm korkeat jatkeet

cq5dam.web.1600.1600 (1)


Vaihe 3: Tarkista käytettävissä oleva ilmanpaine

Varmista ennen laitteiden ostamista, että lentoyhtiön perustama kattaa vaatimukset. Nämä tiedot toimittaa valmistaja. Löydät ne käyttöohjeesta tai teknisistä eritelmistä.


Vaihe 4: Tunnista käyttö

Oletko liikkuva työntekijä? Onko sinun ladata tunkki pakettiautoosi päivittäin?

Jos näin on, mitat huomioon ottaen paino ja helposti kuljetettavat ominaisuudet, kuten kantokahva, ovat 3 ominaisuutta, jotka tekevät eroa päivittäisessä työssäsi.


Vaihe 5: Tuotteen laatu

Laatu ja kestävyys eivät ole vain hauskaa. Sen tarkoituksena on varmistaa turvallisuus ja antaa sinulle mahdollisuus tehdä työtä tarvittaessa.

Amerikassa ja Euroopassa tärkeimmät sertifikaatit ovat CE- ja ASME-sertifikaatit. Joitakin itsenäisiä organismeja, kuten TUV, on myös olemassa. Varmista, että jokin heistä on sertifioinut hydraulisen nosturin.

Vaihe 6: Testaa ergonomia

Olet melkein siellä. Epäröi 2 tai 3 eri mallia?
Ergonomian avulla voit tehdä viisaimman valinnan:

cq5dam.web.1600.1600

Kuinka helppoa on tunkin asettaminen ajoneuvon alle? Katso kahvan pituutta ja pyörän kokoa.
Kuinka helppoa on käyttää? Leiki joystickillä ja siirrä ilmahydrauliikan nosturia.