Airless renkaat järkyttää huolto autoteollisuuden

- Aug 08, 2018-

On ilmoitus että tunnetuin renkaiden merkki oli kehittää ”tyyni” tai pneumaattinen rengas henkilöautojen markkinat. Tämä herätti kiinnostusta monet kuljettajat. Vaikka tämä on vielä kehitteillä, tulevaisuus näyttää valoisalta Vallankumouksellinen renkaat.

blob.png

HYÖDYTTÄÄSEN AIRLESS RENKAAT CARS

1. FLAT-RENKAAT-KOSKAAN

Ei tarvitse murehtia vuotaa airless renkaat renkaat, koska uusia renkaita ei ilmaa vuotaa. Useimmat ohjaimille tämä ominaisuus Soi suorastaan vallankumouksellinen. Kun suoritat yli terävällä esineellä tie, ei tarvitse murehtia rengasrikko, koska renkaat ilman ilmaa voi mennä tasainen.

2. ET TARVITSE ARMAHTAA KYLLÄSTYÄ

Koska ei tarvitse muuttaa tai korjata tasainen, ei tarvitse tehdä vapaa enää. Aivan kuten autojen run-flat renkaat,Tämä ominaisuus voi vapauttaa trunk tilaa. Ei ollut kovin myös tarkoittaa vähemmän painoa ja vähemmän painoa paremmin polttoainetaloutta

3. AJONEUVON HEAVY INDUSTRIES SÄÄSTÄÄ RAHAA

Airless renkaat voi myös tarjota muita erityisetuja teollisesti kuorma. Maatalouden, kaivostoiminnan ja rakennusteollisuus renkaiden vika voi aiheuttaa menetys tuottavuutta ja tehokkuutta. Renkaat, ei koskaan vuotaa tai punktio olisi tervetullut etenemistä.

4. AUTO/KUORMA/LINJA... HUOLTO ALAN SAADA SOKKI

Airless renkaat näkyvät, voi aiheuttaa perinteinen teollisuus on katoaa, erityisesti renkaan vaihtaminen laitteiden olisi enää markkinoilla. Tämä on kuin maanjäristys huolto autoteollisuuden. Niin on alan ensimmäinen saada järkytyksemme lähitulevaisuudessa.