2019 AUTOPROMOTEC Näyttely alkaa pian

- Feb 27, 2019-

Autopromotec on ollut yli 50 vuoden historiassa. Se on kasvanut valtavasti. Nyt katsotaan Euroopan tärkeimmäksi messuiksi, jossa kaikki autoteollisuuden jälkimarkkinatuoteryhmät kokoontuvat yhteen, renkaista autopalveluun, työpajavarusteista varaosiin.


Autopromotec on maailmanlaajuisesti tunnettu pääasiassa seuraavien alojen takia:


1. Autoteollisuuden ala. Se tekee Autopromotecista kansainvälisen vertailuarvon autoteollisuuden jälkimarkkinateollisuudelle, mikä johtuu suuresta joukosta yrityksiä, jotka on koottu yhteen tärkeimmistä paikoista maailmanlaajuisesti. Näyttelyssä on esillä maailman johtavia autopalvelujen toimittajia, innovaatiokeskusta, joka palvelee mekatroniikkaa, mekaniikkaa ja rengasasiantuntijoita, työpajoja, vartalonmyymälöitä, autokauppiaita, huoltoasemia, autonpesuja, autokorjaamoja.


2. Uudet ja pinnoitetut renkaat, pyörät, laitteet ja tuotteet renkaiden myyntiä, kunnossapitoa, testausta ja korjausta varten koko renkaan pinnoitusteollisuuden lisäksi: koneet, laitteet, muotit ja materiaalit. Jokaisesta näistä tuotteista Autopromotec esittelee parhaillaan laadukkaita, tutkimuksellisia ja innovatiivisia maailmanlaajuisesti saatavilla olevia näytteitä suurten valmistajien ja erittäin erikoistuneiden alan ammattilaisten ansiosta.

11