Jarrulevyn sorvi-edut autojen korjaamiseen

- Apr 17, 2018-

Brake Disc Lathe

1. Jarrupoljin jitter

Yli toleranssi jarrusatulan reunalla voi johtaa jarrusylinterin työntövoimaan ja muodostaa säännöllisen hydraulisen työntövoiman vaikutuksen. Se tapahtuu yleensä silloin, kun uusi auto ajaa satoja kilometrejä tai vaihtaa uuden jarrun useiden kilometrien jälkeen . Samanaikaisesti sykkivän jarrun aiheuttama korkea lämpötila voi aiheuttaa jarrulevyn muodon. Tämän seurauksena se voi pahentaa jarrupoljin jitteriä tai ohjauspyöriä tärinää.

2. Ruoste

Ajoneuvon pitkä varastointi tekee jarrulevystä ruostuneet. Lisäksi osa suolan kemiallisesta vaikutuksesta, mikä johtaa jarrupyörän pinnan karheuteen ja vaikuttaa jarrutustehoon.

3. Jarrutuspoikkeama

Koska tien pölyn, rasvan, jarrupölyn ja primaarisen ruosteen paksun pintakerroksen kitkakerroin on erilainen kuin aiemmasta kerroksesta, kahden pyörän jarrulevyn välillä on kitkamuutos. Siksi se voi aiheuttaa jarrutuspoikkeamaa, joskus myös teräviä ääniä.Korjausperiaate:

Suuri jarrutusvaikutus perustuu jarrupyörän kahteen kitkapintaan, jotka ovat kohtisuorassa pyörimisakseliin nähden ja yhdensuuntaisesti toistensa kanssa.


Autonvaunun edut:

·          Edellä mainitun periaatteen ja varsinaisen pyörimisakselin perusteella, joka voi ratkaista jarrupolkimen jitterin, Rustingin, jarrutuspoikkeaman ja jarrumelun kokonaan.

·          Se voi poistaa kokoonpanovirheen irrotettaessa jarrulevyä.

·          Ei tarvitse poistaa ja asentaa jarrulevyä autojen korjaukseen, se säästää paljon aikaa ja vaivaa.

·          Työntekijöille on helppo mitata ja verrata uloskäyntitoleranssi ennen jarrulevyä ja sen jälkeen. Rahan säästämistä lukuun ottamatta se voi myös voittaa asiakkaiden kiitosta, koska se voi lyhentää kunnossapitoaikaa ja varmistaa jarrun toiminnan.

·          Lisäksi se voi pidentää jarrulevyn käyttöikää.

Brake Disc Lathe