Autohuoltoteollisuuden trendit

- Apr 11, 2019-

Sanotaan, että maailmanlaajuisen autojen huoltoteollisuuden odotetaan saavuttavan 722,8 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä.


Maailmanlaajuisen ajoneuvokannan keski-ikä on kasvanut 17% viimeisten kymmenen vuoden aikana.

Uusien ja käytettyjen autojen keskimääräinen omistusoikeus on kasvanut 60% viimeisten kymmenen vuoden aikana.


75% jälkimarkkinavaihtoehdoista suoritetaan itsenäisillä autokorjaamoilla, ja 25% yrityksistä asuu jälleenmyyntisopimuksilla. On olemassa suuntaus suuriin franchising-autojen korjausyrityksiin, joissa on pienempiä kauppoja. Tämä on hyvä mahdollisuus kannattaville yrityksille palvelu / myyjä-puolella.


Jälkimarkkinoiden maailma on verkossa ja markkinat muuttuvat. Osia myydään verkossa, palvelua myydään verkossa.


Mahdollisuudet jälkimarkkinoille


Autohoitomarkkinoiden tärkeimmät suuntaukset arvioitiin. Ikääntyvien ajoneuvojen kuljettajien jälkimarkkinamahdollisuudet sisälsivät muun muassa seuraavat huoltopalvelut:


Uudempien autojen kuljettajat etsivät ulkonäön tuotteita:


Tällä hetkellä korjaamot hallitsevat suurimpia korjauskeskeisiä palveluja:


Markkinointimahdollisuudet


Kuluttajat tarjoavat useita syitä valita liiketoimintaa tiettyjen palveluntarjoajien kanssa. Esimerkiksi valittaessa öljynvaihtopistettä kuluttajat mainitsivat kuponkeja ja tarjouksia ratkaisevana tekijänä, kun he valitsivat käyttävänsä rengasliikkeitä ja takuita tai tuntemusta palvelushistoriasta käytettäessä jälleenmyyjää.Myös väestötietoilla on merkitystä käytetyissä palveluissa. Esimerkiksi vuosituhannen kuluttajat ovat todennäköisemmin saaneet eniten ajoneuvon palveluja:


Niin paljon tuottoisia mahdollisuuksia palvella nykyisiä ajoneuvoja, tässä on tarkasteltava 4 tapaa päästä osaksi kuluttajia etsimään osia tai palvelua.


Ajoneuvon omistajan tiedot ja väestötiedot, mukaan lukien validoidut sähköpostit ja puhelinnumerot, sekä väestörakenteen valinnat, kuten ammatti, sukupuoli, arvioitu tulo, ikä, etnisyys, luottokortti, puhuttu kieli, harrastukset, ostokäyttäytyminen, elämäntavan edut tai muut indikaattorit, jotka saattavat viitata kohdeyleisösi.


Saavutat uudet muuttajat


Uusien markkinointistrategioiden käyttäminen voi lisätä sekä asiakkaiden hankinta- että säilytysstrategioita. Uudella siirtymän kohdistuksella voit tietää, milloin asiakkaasi liikkuvat, jotta voit säilyttää ne toisessa paikassa, ja niitä voidaan käyttää myös tervetulleiksi uusiin näkymiin, jotka ovat juuri siirtyneet alueellesi, ennen kuin he menevät jonnekin muualle. 85% liikkuvista käyttää ensimmäistä myyjää, joka ottaa heihin yhteyttä, joten varmista, että saat tarjouksenne uusien kuluttajien eteen alueelle ennen kuin kilpailulla on mahdollisuus.


Digitaalisen läsnäolosi ramppi

Yksi ensimmäisistä paikoista, joissa kuluttaja haluaa etsiä osia, jakelijoita ja autopalveluja, on verkossa. Sinun on varmistettava, että olet löytänyt verkossa vahvan digitaalisen läsnäolon. Verkkosivustosi olisi oltava asiakkaidenne digitaalisten kokemusten ja näkymien keskipisteessä, ja suurin osa digitaalisen sisällön liikenteestä johtaa sivustoosi.


Sähköpostisisältö, videot ja sosiaaliset viestit ovat kaikki verkkosivuston liikenteen suuret ohjaimet. Sivuston aloitussivut ovat edelleen yksi tärkeimmistä tavoista, joilla näkymät tarjoavat tietoa tai osoittavat kiinnostusta tuotteisiisi ja palveluihisi. Voit siis optimoida verkkosivustosi jatkuvasti ja tuoda sisältöä jatkuvasti ja jakaa jatkuvasti kolmannen osapuolen sivustoihin.


SEO on myös olennainen osa integroitua digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Googlen tekemän tutkimuksen mukaan ”Kuluttajien paikallisen hakukäyttäytymisen ymmärtäminen” 4 kuluttajasta vie hakukoneita etsimään tietoja ennen ostopäätöstä. Ja mitä korkeampi olet sijoituspaikoilla, kuten Google ja Yahoo, sitä paremmat tulokset. 53% hakijoista napsauttaa ensimmäistä orgaanista tulosta, ja 25% napsauttaa toisella ja kolmannella tuloksella.


Verkkosivustot, sisältö ja markkinointiviestit on myös optimoitava mobiililaitteille. Kun kuluttaja vierailee sivulla, joka ei ole mobiilikäyttöinen, he lähtevät nopeasti etsimään kilpailijaa, joka pystyy tarjoamaan optimaalisen mobiilikokemuksen.


E-purkaminen jälkimarkkinoilla

Yksi suurimmista ja enemmän vauhtia saavista trendeistä on e-tailing. Niille yrityksille, jotka myyvät osia, ostaminen verkossa on erittäin houkutteleva monille kuluttajille tänään. Vaikka monet yritykset myyvät varastoja tiili- ja laastitiloissa, sähköisen kaupankäynnin myynti on kasvussa.


DIY-segmentti, hinta, hankinta / helppokäyttöisyys ja kotiinkuljetus ovat tärkeimpiä syitä kuluttajille ostaa jälkimarkkinatuotetta verkossa. Vetoamaan tähän segmenttiin kohdistamalla kuluttajat erityisiin kuponkeihin ja tarjouksiin ja varmista, että sivustosi on optimoitu verkkokaupan ja uloskirjautumisen helpottamiseksi. Hyvän online-asiakaskokemuksen tarjoaminen tällä segmentillä kannustaa toistamaan ostoksia ja jatkamaan brändin uskollisuutta.


Koska tien ajoneuvot ovat ikääntyneet, osien ja palvelujen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Varmista, että saat tuotemerkin näiden kuluttajien eteen ja kohdennetuimmat tarjoukset. Seuraavan kerran, kun kuljettaja tarvitsee öljynvaihtoa, uusia renkaita tai uutta lähetystä, voit varmistaa, että yrityksesi on se, joka huoltaa ajoneuvoa.