Kuinka säilyttää lattialistasi?

- Jul 10, 2018-

Kuinka säilyttää lattialevysi - Sinun kannattaa katsoa lattialevysi investointina, jota haluat pitää hyvässä kunnossa. Lattiapistokkeen säilyttäminen on välttämätöntä, jos haluat varmistaa sellaisen laitteen turvallisen käytön, joka pysäyttää auton yläpuolisen auton / bussin / kuorma-auton painon kun teet korjauksia, vaihdat tasoja jne.

Hyvä uutinen on, se ei ole iso tehtävä. On silti hyvä varmistaa turvallisuutesi tarkastelemalla Jackia mahdollisista kulumisominaisuuksista sekä tekemällä joitain yksinkertaisia huoltoja.

Kuinka säilyttää lattialinnut - tärkeät vinkit

1. Tarkasta Jack, katso hyvältä Jackin yli, tarkista mahdolliset kulutuksen tai repeämisen merkit. Kiinnitä erityistä huomiota nostovarsiin ja kahvaan, sillä nämä ovat pistokkeesi kohdat, jotka ovat kaikkein rasittavimpia. Jos jokin halkeama on näkyvissä, vaihda Jack. Jack voi korjata, mutta mielenrauha korvaa Jackin, säästämiset korvaamisen ja korjauksen välillä ovat merkityksettömiä, kun otat turvallisuutesi huomioon.

2. Myös autotallinosturin pyörät karkottavat, joten tarkasta ja voitele Jackisi pyörät ja saranapisteet. Näiden pisteiden voitelu estää kulumisen, joka voi johtaa vikaantumiseen. Voit käyttää tätä laatua olevaa rasvaa tai öljyä.

Jos pyörät ovat vahingoittuneet millään tavoin, ne on vaihdettava, koska ne ovat välttämättömiä, kun varmistat, että jarrut ovat vakaita kuormituksen aikana.

3. Kiristä mahdolliset löysät mutterit, joita saatat havaita tarkastuksen aikana. Varmista, että käytät oikeaa mittaria (koko) avainta mutterin irrottamisen välttämiseksi.

4. Tarkista säännöllisesti öljytaso. Hydrauliikkajärjestelmät painottavat voimakkaasti öljyn vaikutuksesta paineessa, mikä tahansa vuoto johtaa suorituskyvyn heikkenemiseen, tämä voi johtaa siihen, että Jack vapautuu ennenaikaisesti (yleensä hitaasti riippuen vuodon koosta), et halua, että tämä tapahtuu kun työskentelet ajoneuvossa. Tarkista, että öljyllä on merkkejä öljystäsi joka kuukausi sitten tarkasta hydraulinestesäiliö irrottamalla täyttöpistoke ja käyttämällä taskulamppua visuaalisesti tarkasta nesteen määrä. Jos se on alhaalla, kiinnitä se ylös ja vaihda pistoke, minkä jälkeen vedä tulppa irrotusventtiilillä poistaaksesi ilmataskut tai kuplat.

Hydrauliikkakytkimen tulisi olla suljettu, joten sinun ei todellakaan pitäisi joutua vuotamaan. Jos taso jatkuu pudottamalla, ota Jack korjattu tai korvattu.

5. Älä koskaan käytä Jackia tahattomia tarkoituksia varten. Jacksi on suunniteltu nostamaan ja painamaan ajoneuvon painoa, älä käytä sitä nostettaessa muita painoja, erityisesti painoja sen maksimikapasiteetin ulkopuolella. Se ei ole turvallinen ja voit vahingoittaa Jackia tai pahempaa, vahingoittaa itseäsi.

6. Säilytä takasi hyvin ja varmista, että Jack on lepotilassa, kun hydraulinen varsi on täysin sisäänvedetty. Pidä se kuivalla alueella ja hankaa ajoittain öljyllä korroosion estämiseksi.

7. Opi   miten hydraulinen lattialämmitin toimii   se auttaa ymmärtämään, mikä voi mennä pieleen ja mitä etsiä. Lisätietoja tästä

Jackin ylläpitäminen suorittamalla edellä kuvatut yksinkertaiset vinkit takaa, että pidät pistokkeesi turvallisena ja toimivuudeltaan monen vuoden ajan. Nämä Jackit on rakennettu ottamaan vastaan punatuntia ja viime vuosikymmeniä, mutta kun on kyse turvallisuudestasi, kannattaa olla varovainen.

En voi korostaa tarpeeksi, että jos havaitset ongelmia kunnossapidon aikana, erityisesti jos löydät murtumia tai suuria vuotoja, vaihda Jacksi. Se on pieni investointi, kun otat huomioon oman turvallisuutesi.

Joten nyt tiedät, kuinka voit säilyttää lattialinnut , päästä Garage-tilaan ja suorittaa tarkastuksen heti!