Jatka opiskelua

- Sep 12, 2018-

Tänään me kokoukseen pieni, aihe internet-liiketoiminnan. Muutamme usein erilaisia käsityksiä eri ihmisiä eri aloilta. On myös johtaja tarjoaa meille joitakin ehdotuksia. Opiskelu olisi koskaan lopeta.


Jos luulet, että on päästy alkuun omalla alueella, mieti uudestaan. Kyllä, vuotta kovaa työtä, voit ehkä on sovittu merkittävä asiakas, saavuttanut taloudelliset tavoitteet. Mutta reaalimaailmassa ei kaikki käy sujuvasti viime hetken


Nyt enemmän kuin koskaan liiketoimintaa, on tärkeää pitää oppimista ja pysyt ajan tasalla. Erityisesti ajoneuvon huoltolaitteet, kilpailu ei ole koskaan kaukana. Nykyään teknologian ja liiketoiminnan kehittyy käsittämätön nopeus. Jopa onnistunut ja vakiintunut yritysten kanssa voi olla helppoa pysyä kurssin katsomatta entisestään, varsinkin jos mitä teet toimii.


Kehittää lamput & KWALT ja ajaa sen minne haluamme mennä on kuitenkin vakava Ennakoiva oppiminen. Joka kuukausi asetimme itsellemme oppimisen tavoite voisimme parantaa taitoja ja tietoja teollisuutemme.


Seuraavassa on useita olennaisia syitä pitää opiskelu:

1. opiskelu tuottaa uusia ideoita ja liiketoimintamahdollisuuksia

2. opiskelu varmistaa, et pysyä pimeänä

3. opiskelu pitää sinut ajan tasalla uusista suuntauksista

4. opiskelu auttaa paras ulos tiimisi

5. opiskelun voit verkkoon ja saada sana tuotemerkin


image.png