Pölynimuri - miten valita?

- May 02, 2018-


1. imutaso

Hyvät puhdistusaineet ovat vahvan imun ominaispiirre, korkeampi tyhjiöaste, voimakkaampi imu. Monet valmistajat ovat tottuneet käyttämään valtaa edustaa imua; ei kuitenkaan ole oikein, että vahva voima on edustettuna erinomaisena tekijänä, koska suuri melu tavallisesti saa voimakasta tehoa.


2. Imun kestävyys

    Tavallisten pölynimien imu vähenee asteittain ajan myötä. Riittävän imun ylläpitämiseksi on tärkeää puhdistaa pölypussi usein. Hyvä pölynimuri voi kuitenkin säilyttää suuren adsorptiokyvyn ilman usein puhdistusta.


3. onko sekundääristä pilaantumista vai ei?

  Itse asiassa pölynimuri voi tuskin saavuttaa 100-prosenttisen adsorption vaikutusta kaikenlaisiin pölyihin. Tämän seurauksena poistettu ilma sisältää pölyhiukkasia ja jopa bakteereita . Hyvä pölynimuri voi kuitenkin saavuttaa korkean laadun ja välttää sekundaarisen pilaantumisen lisäämällä HEPA-suodattimen, aktiivihiilisuodattimen ja valokatalysaattorin toimintoja.


4. Helppo tai vaikea puhdistaa

     Oikein suunniteltu pölynimuri on helppo puhdistaa ja puhdistaa helposti.


5. Melutaso

Jotkut pölynimurit tekevät liikaa ääntä, kun he työskentelevät, ja kiinnittävät huomiota meluun valittaessa.


6. Kattava pölynpoistotoiminto

      Hyvä pölynimuri on kattava puhdistustoiminto, joka on harjaksen yhteisen harjan, harjapäähän halkeamien lisäksi myös puhtaiden arvokkaiden pintojen puhdistus (kuten TV-ruutu), verho, sohva, harjaspään pään tarkoitus, yksi sisältö on monikäyttöinen.

Valuum Cleaner.jpg