Kahden postin pysäköintihissi sairaalaan, ostoskeskukseen, kotiin jne

Yksinkertainen, kätevä, ulkonäköinen, tilaa säästävä pysäköintihissi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen esittely

·          1, CLF-T2500 on herkkä, muodikas ja pieni tilaa vievä. Pylväät pystyvät jakautuvan rinnakkaisliitoksen muodossa, mikä voi säästää arvokasta tilaa. Laaja käyttöalue, Sitä voidaan käyttää yrityksissä, toimistorakennuksissa, asuinkiinteistöissä, hotelleissa, perheissä ja muissa pysäköintialueissa.

 

·          2, sisäänkäynnin edessä ei ole sarakkeita ja ripustettuja tiloja, joista pääsee helpommin ajoneuvoon. Hydraulinen ja ketjun tasapainotuslaite voivat varmistaa molemmat päät tasapainossa nostamisen ja laskemisen. Matala melu, vakaa ajo, sähköä ja energiansäästöä, vähän hiiltä ja ympäristönsuojelu.

 

·          3, Täysin suljettu lava voi välttää öljyn ja mutaisen veden liukumisen ala-pysäköintialueelle.

 

·          4, sumutuspinta, kaunis väri, ympäristöystävällinen ja lyijytön, vahva korroosionestokyky ja kestävä.

 

·          5, kohtuullinen prosessi, laiha valmistus, yksinkertainen rakenne, kompakti ja käytännöllinen. Sitä voidaan siirtää satunnaisesti, yksinkertainen asennus, Ei hitsausta ja leikkausta, Matala rakennustekniset vaatimukset.

 

·          6, eurooppalaiset standardit, lukuisilla immateriaalioikeuksilla. Monta kertaa testaus, laadunvarmistus, käyttäjät voivat käyttää sitä varmasti ja nauttia onnellisesta pysäköinnistä.

 

·          7, valinnainen älykäs ohjausjärjestelmä, jossa on langaton Bluetooth-kaukosäädin, lämmin äänikehote.

 

·          8, Sähköinen lukituslaite voi varmistaa laitteiden turvallisen toiminnan.

 

·          9, TEN-pudotuslaitteet voivat estää korin epänormaalin putoamisen, jotta voidaan varmistaa ajoneuvojen turvallisuus.

 

·          10, Laitteen ollessa käynnissä, virhesuojauslaite voi estää henkilöitä pääsemästä laitteisiin onnettomuuksien välttämiseksi.

 

·          11, moottorin ylikuormitussuojaus, virtavastesuojaus, ylijännitesuojaus, ylivirtasuojaus, matalajännitesuojaus, vaihehäviösuojaus, voi automaattisesti tunnistaa ja sammuttaa järjestelmän ja varmistaa pysäköintiturvallisuus.

 

·          12, Hätävirtakytkin voi katkaista virran hätätilanteessa turvallisuusongelmien ilmetessä. Estä laitteiden jatkuvaa käyttöä, suojaa laitteita ja ajoneuvon turvallisuutta

 

·          13, Ylärajoitettu turvalaite voi välttää liian korkean nostamisen ja varmistaa ajoneuvon turvallisuuden.

 

·          14, alempi rajoitettu turvalaite havaitsee ajoissa putoaako alusta maahan, mikä lisää laitteen turvallisuutta ja luotettavuutta.


QQ图片20190226101257


Hot Tags: kahden postin pysäköintihissi sairaalaan, ostoskeskukseen, kotiin jne., Kiina, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, OEM

Tutkimus

You Might Also Like