Kodinkoneiden pysäköintihissit

Kodinkoneiden pysäköintihissit

Pysäköintihissillä on hienostunut ja pieni lattiapinta.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kodinkoneiden pysäköintijärjestelmä CLF-225-sarja

Household equipment parking system

Tuotteen esittely:

 1. Siinä on hienostunut ja pieni lattiapinta. Symmetrinen muotoiltu sarake voidaan jakaa kahden yksikön avulla säästääkseen arvokasta tilaa. Laaja käyttöalue, CLF225 voidaan soveltaa yrityksiin, toimistorakennuksiin, asuinkiinteistöihin, hotelleihin, perheisiin ja muihin pysäköintialueisiin.

 2. Ei enää mitään sarakkeita ja ripustettuja tiloja sisäänkäynnin edessä, jotta pääset kätevästi ajoneuvoon. Hydraulinen ja ketjun tasapainotuslaite voivat varmistaa, että tasapaino nousun ja laskun alustan välillä. Matala melu, sujuva toiminta, vakaa ja energiansäästö, vähähiilinen ympäristönsuojelu.

 3. Täysin suljettu alusta voi välttää öljyn ja mutaisen veden liukumisen alempaan pysäköintipaikkaan.

 4. Pintamaali, kaunis väri, ympäristöystävällinen, vahva korroosionestokyky, kestävä.

 5. Kohtuullinen prosessi, vähärasvainen valmistus, yksinkertainen rakenne, kompakti, asennus on yksinkertaista, ei hitsausta ja leikkausta, alhaiset vaatimukset maa- ja vesirakentamiseen.

 6. Eurooppalaisia standardeja, joissa on useita immateriaalioikeuksia. Monta kertaa testi, käyttäjät voivat olla varmoja ja nauttia onnellinen pysäköinti.

 7. Sähköinen turvalukko voi varmistaa laitteiden turvallisen käytön.

 8. TEN-putoamisen estävät laitteet voivat estää alustan epänormaalin putoamisen ajoneuvojen turvallisuuden varmistamiseksi.

 9. Kun laite on käynnissä, virhettä syöttävä suojalaite voi estää henkilöstöä pääsemästä laitteeseen onnettomuuden välttämiseksi.

 10. Moottorin ylikuormitussuoja, virransyötön suojaus, ylijännitesuoja, ylijännitesuoja, matalan jännitteen suojaus, häviämisvaiheen suojaus, voivat automaattisesti tunnistaa järjestelmän ja sammuttaa sen sekä varmistaa pysäköintiturvallisuuden.

 11. Ylärajan turvalaite voi välttää nousun korkealle, jotta varmistetaan ajoneuvon turvallisuus.

 12. Alarajan turvalaite havaitsee, lasketaanko alusta maahan, mikä lisää laitteen turvallisuutta ja luotettavuutta.


Hissin mitat

CLF-225尺寸图

Perusparametri


image
Hot Tags: kotitalouslaitteiden pysäköintihissit, Kiina, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, OEM

Tutkimus

Saatat myös pitää