Auton korjaus ja muuntajan nostolaite

Auton korjaus ja muuntajan nostolaite

Autonkorjaus ja muuntajan nostolaite CLF-9030 Tämä on yrityksemme kehittämä uusi tuote. Nostokappale on hitsattu teräksisellä teräksellä, joten se on luja, kestävä ja uusi ulkonäkö. Tämän hydraulisen nostimen turvallisen käytön varmistamiseksi sillä on kaksikertainen ketju. Tällä nostimella on sellaiset ominaisuudet kuin helppokäyttöisyys, ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Autonkorjaus ja muuntajan nostolaite CLF-9030

QQ截图20180903114825.jpg

Tämä on uusi yritys, jonka olemme kehittäneet. Nostokappale on hitsattu teräksisellä teräksellä, joten se on luja, kestävä ja uusi ulkonäkö. Tämän hydraulisen nostimen turvallisen käytön varmistamiseksi sillä on kaksikertainen ketju. Tällä nostimella on sellaiset ominaisuudet kuin helppo käyttö, turvallisuus ja luotettavuus, alhainen melutaso ja voimakas käyttökelpoisuus.


Pääominaisuus:

2 in 1 (auton korjaus ja muuntajan korjaus voidaan toteuttaa yhdessä laitteessa)

  1. Nostokorkeutta voidaan säätää alle 1,9 metriä, jotta korjaustyö voidaan suorittaa alustalla

  2. Lifitng korkeus yli 3M toteuttaa transfomer toimintaa. Kaikki nostokorkeudet ovat käytettävissä.


erittely:

image.png

image.png


Rakenne

Tämä tuote koostuu voimansiirtoyksiköstä, jossa on ohjauskotelo, hydraulisylinteri, kolonni, alusta, nostopalkki, voimansiirto, ketjut jne.


Turvalaite

Tässä nostimessa on kaksiketjuinen turvalaite. Jos ketju on vioittunut tai rikkoutunut käytön aikana, toinen kuljettaa kuormaa niin, että nostettava ajoneuvo ei laske, mikä voi johtaa turvalliseen toimintaan.


Hot Tags: auton korjaus ja muuntajan hissi, Kiina, valmistajat, toimittajat, tukku, OEM

Tutkimus

You Might Also Like